Teglkamp & Co. - fordi vi har været der selv!


BusinessSusanne142112.tifInvolver dig men lad være med at blande dig!

Hvornår er det det at blande sig og hvornår involverer man sig? Det er der en hårfin balance imellem. Mange gange har jeg stillet teams og ledergrupper spørgsmålet, om det er OK at bevæge sig uden for eget ansvarsområder og ’krydse grænserne’ til andres ansvars- og fagområder. Det kommer der som regel nogle ret gode diskussioner ud af.

Svaret på spørgsmålet er som regel, at det kommer an på måden og intentionen om du blander dig eller om du involverer dig.

Involvering er når du udviser interesse og tager ansvar for jeres fælles mål og projekter, når du byder ind med dine ressourcer – både arbejdskraft og viden.
Men det opleves som, at du blander dig, hvis du uopfordret og uden helt at have sat dig ind i dine medarbejderes eller kollegaers opgaver, begynder at uddele gode råd. Måske går du endda hen og træffer beslutninger hen over hovedet på dine medarbejdere på områder, hvor de ellers plejer selv at have ansvaret.

Ovenstående er en meget forkortet version af et af mine seneste søndagsråd. Vil du fremover have mine søndagsråd? Så tilmeld dig her

Skal du med i Ledernetværk 2020? Så læs mere her


Ledergruppeudvikling
Ledergruppeudvikling

Ledelsesudvikling
1:1 ledelsessparring
Karriererådgivning
Karriererådgivning

Test og analyseværktøjer
Test og analyseværktøjer

Kurser
Kurser

Alt om ledelse - artikelsamling
Alt om ledelse ....
artikelsamling

Analyser resultaterAnalyser resultater

Ledelsesbøger
Ledelsesbøger

Nyhedsbrev om ledelse
Nyhedsbrev om ledelse

 

 

 

 

 
Teglkamp & Co. Rosenvænget 16 3400 Hillerød tlf. 2160 2999 info@teglkamp.dk