Ydelser Inspiration Om os Forsiden

Udvid dit ledelsesrum - mens du venter på hverdagen!

CoronaLige nu har de fleste af os fået mere tid til rådighed end vi ønsker. Vi kan bruge den ekstra tid til at sidde og følge med i udviklingen af Covid-19 på medierne eller se 3-4 afsnit af vores ynglings Netflix-serie.

Men vi kan også bruge tiden på refleksion, ledelsesudvikling og personlig udvikling.

Jeg har et velafprøvet produkt, som giver mening at arbejde med i disse tider:

Udvid dit ledelsesrum

Resultatet er konkret inspiration og konkrete værktøjer til at udvide dit ledelsesrum.

Processen består af 4 sessioner over telefonen med opgaver mellem hver session.

  1. session: Telefonmøde/Skype, hvor vi kort taler lidt om den lederstilling, du sidder i. Inden vi ’går’ fra hinanden, introducerer jeg dig for din første opgave, som handler om at analyserer dine interessenter.

  2.  session: Telefonmøde/Skype, hvor vi taler din første opgave igennem, hvor du får sparring og hvor du introduceres til din 2. opgave, som handler om at få sat ord på dine beføjelser og hvordan du kan arbejde med dem.

  3. session: Telefonmøde/Skype, hvor vi taler din anden opgave igennem, hvor du får sparring og hvor du introduceres til din 3. opgave, som handler om at bruge din tid rigtigt.

  4. session: Telefonmøde/Skype, hvor vi taler din tredje opgave igennem og du får sparring. Vi runder af.


Pris: 3.600 kr. ink
l. moms for privatbetalende og 5.000 kr. plus moms for virksomheder.


Kontakt: Susanne Teglkamp på mail ste@teglkamp.dk eller på mobil 2160 2999.

BusinessSusanne142112.tifSusanne Teglkamp er selvstændig konsulent og ledelsesrådgiver. Hun er uddannet jurist og reserveofficer med rang af oberstløjtnant. Hun har taget flere lederuddannelser senest Executive Board Programme på INSEAD. Hun har siddet i flere bestyrelser, bl.a. i Tænketanken Atlantsammenslutningen. Derudover er hun ekstern censor i faget ledelse på Forsvarsakademiet.

Susanne Teglkamp har tung ledelsesmæssig erfaring og har bl.a. været kommunaldirektør, HR-direktør i to forskellige it-virksomheder og udviklingschef. Hun er aktiv debattør og skribent omkring ledelse og har udgivet flere ledelsesbøger. Læs mere på www.teglkamp.dk

Det siger kunderne:
Susanne er en ualmindelig dygtig ledelsesrådgiver. Hun kan som ingen anden stille skarpt på konkrete udfordringer i ledelsesopgaven og ikke mindst på gangbare løsninger.
Judi Olsen, som sekretariatschef i Fibromyalgiforeningen.

Læs flere kundeudtalelser her

Teglkamp & Co. Rosenvænget 16 3400 Hillerød tlf. 21 60 29 99 info@teglkamp.dk