Privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af Teglkamp & Co, Rosenvænget 16, 3400 Hillerød.
Mail: Info@teglkamp.dk

2. Indsamling af oplysninger
Vi anvender ikke cookies på vores hjemmeside.
Vi indsamler via vores hjemmeside kun de oplysninger, som du selv afgiver ved f.eks. at melde dig til vores nyhedsbrev, tilmelde dig kurser eller deltage i en af vores undersøgelser.

3. Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig, f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber en bog via vores hjemmeside, deltager i en af vores internetbaserede undersøgelser eller tilmelder dig et af vores seminarer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, virksomhed, stilling, telefonnummer og email.

• Formål
◦ Oplysningerne bruges til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller seminarinvitation.

◦ Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring i form af nyheder, tilbud mv. kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring, du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

•Sikkerhed
◦ Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares fortroligt og sikkert. De personlige oplysninger bliver gemt på computere, der har begrænset adgang. Sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende, så vi er sikre på, at vores brugeroplysninger bliver håndteret forsvarligt samt under hensyntagen til de rettigheder, du har som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der vil altid være en risiko forbundet med dette, hvis andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Det er således på eget ansvar, du afgiver dine personlige oplysninger.

◦ Grundet den stigende hastighed, internettet udvikler sig med, kan der opstå behov for at ændre i vores behandling af personoplysninger. Derfor er vi nødsaget til at forbeholde os retten til at opdatere og ændre i de nuværende retningslinjer for, hvordan personoplysninger behandles.

◦ Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på denne side. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

◦ Du har ifølge persondataloven ret til at få oplysninger omkring, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Viser det sig, at de oplysninger, der behandles om dig via denne side, ikke er rigtige eller er vildledende, har du ret til at kræve, at de bliver slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid kræve, at dine oplysninger bliver slettet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning.

Sidst opdateret:
25. maj 2018

Teglkamp & Co. Rosenvænget 16 3400 Hillerød tlf. 21602999 info@teglkamp.dk