Mere tid til ledelse!

Book Susanne Teglkamp til et inspirationsmøde

Hvorfor blev I ledere? Var det for at bruge tiden på at administrere og gå til møder?

Er I også forundrede over, hvor lidt tid I egentlig har til at udøve ledelse? Vil I gerne have mere tid til ledelse? Så er dette inspirationsmøde noget for jer.

De fleste af os er gået ind i lederrollen med en forventning om at komme til at arbejde med og udøve ledelse. Og det gør vi selvfølgelig også. Men ofte overraskes vi over, hvor svært det er at få tilstrækkeligt tid til at udøve ledelse.

Udover konkrete forslag og værktøjer til at skabe mere tid til ledelse vil Susanne Teglkamp give bolden op til dialog og erfaringsudveksling omkring ledelse.

Indhold

På mødet kommer vi bl.a. rundt om følgende:

  • Om misforholdet mellem vores forventninger til ledelsesrollen og virkeligheden.
  • Hvilke ledelsesopgaver vil vi gerne have mere tid til?
  • Hvad og hvem røver vores tid til ledelse?
  • Hvordan kan vi skaffe mere tid til ledelse?

I skal regne med at blive involveret og arbejde konkret med jeres egen ledelsesdagligdag.

Kontakt:

For mere information kontakt Susanne Teglkamp på mobil: 21602999
eller på mail: ste@teglkamp.dk

Om Susanne Teglkamp:

Susanne Teglkamp er selvstændig konsulent og ledelsesrådgiver. Hun er uddannet jurist og reserveofficer og stoppede sin karriere i forsvaret som oberstløjtnant af reserven. Hun har løbende videreuddannet mig og tage flere lederuddannelser senest Executive Board Programme fra INSEAD. Hun sidder i bestyrelsen for Tænketanken Atlantsammenslutningen og er ekstern censor i faget ledelse på Forsvarsakademiet.

Susanne Teglkamp har tung ledelsesmæssig erfaring og har bl.a. været kommunaldirektør, HR-direktør i to forskellige it-virksomheder og udviklingschef. Hun er aktiv debattør og skribent omkring ledelse og har udgivet flere ledelsesbøger, senest bogen: Fusioner og forandringsledelse i praksis.
Teglkamp & Co. Rosenvænget 16 3400 Hillerød tlf. 2160 2999 info@teglkamp.dk