Ydelser Inspiration Om os Forsiden

Ledergruppen - stå sammen hver for sig!

Ledergruppen - stå sammen hver for sigHar I haft hænderne fulde med at håndtere Coronavirussens indflydelse på arbejdspladsen det seneste år?

Har I ikke haft ledermøder som I plejer?

Så er det nok ved at være tid at standse op for en kort stund og bruge lidt tid på at kalibrere arbejdet og samarbejdet i ledergruppen.

Teglkamp & Co. har udviklet et lille forløb, som både kan afholdes digitalt og fysisk – alt efter, hvordan de fysiske  rammer er og hvad I foretrækker i ledergruppen.

Forløbet i overskrifter
Forløbet for ledergruppen er bygget op over følgende elementer:

  1. Pejling på ledergruppens arbejde, ledermøderne og sammenhængskraften i ledergruppen. Hver deltager udfylder et spørgeskema.
  2. En individuel samtale (digitalt eller fysisk) med hver enkelt leder omkring lederens opgaver og udfordringer i eget ansvarsområde, på tværs af organisationen og arbejdet i ledergruppen.
  3. ½-dags workshop med fokus på ledergruppe og resultatet af lederpejlingen. (2 timer, hvis vi mødes digitalt og 3 timer, hvis vi mødes fysisk)
  4. Opfølgende temamøder a 2 timers varighed – temaer og antal aftales ud fra resultatet af workshoppen og jeres ønsker.

 Det konkrete forløb udvikles i samarbejde med jer, så det matcher jeres behov og giver størst mulig effekt for jer.

Vil du høre mere?
Du kan kontakte Susanne Teglkamp på e-mail: ste@teglkamp.dk eller via telefon: 21602999 og få et godt tilbud.

 

BusinessSusanne142112.tifSusanne Teglkamp er selvstændig konsulent og ledelsesrådgiver. Hun er uddannet jurist og reserveofficer med rang af oberstløjtnant. Hun har taget flere lederuddannelser senest Executive Board Programme på INSEAD. Hun har siddet i flere bestyrelser, bl.a. i Tænketanken Atlantsammenslutningen. Derudover er hun ekstern censor i faget ledelse på Forsvarsakademiet.

Susanne Teglkamp har tung ledelsesmæssig erfaring og har bl.a. været kommunaldirektør, HR-direktør i to forskellige it-virksomheder og udviklingschef. Hun er aktiv debattør og skribent omkring ledelse og har udgivet flere ledelsesbøger.
Læs mere på www.teglkamp.dk

Det siger kunderne:
”Susanne Teglkamp er en ualmindelig dygtig ledelsesrådgiver. Hun kan som ingen anden stille skarpt på konkrete udfordringer i ledelsesopgaven og ikke mindst på gangbare løsninger. Dette gælder på i forhold til strategi, drift og forandringsledelse."

Judi Olsen, som sekretariatschef i Fibromyalgiforeningen.

Læs flere kundeudtalelser her

Teglkamp & Co. Rosenvænget 16 3400 Hillerød tlf. 21 60 29 99 info@teglkamp.dk