Tilbud til den enkelte leder

Individuel lederudviklingTeglkamp & Co. har samlet en lang række forskellige tilbud og aktiviteter, der kan inspirere og udvikle dig i dit lederskab.

Godt råd

Vil du have et godt råd hver søndag?

Som noget nyt kan du hver søndag få et godt råd omkring karriere, ledelse eller arbejdsliv. Direkte i din mailboks. De gode råd er baseret på mine erfaringer og har til formål at skabe refleksion og inspirere dig.

De er korte og fyndige – måske endda lidt provokerende. Du kender sikkert allerede min stil, så du ved, hvad du kan forvente dig.

Læs mere her

Ledernetværk

Vil du med i ledernetværket i 2019?

Så er der fra 2019 et par ledige pladser i netværksgruppen for erfarne ledere, der arbejder på strategisk niveau. Det er en lille eksklusiv gruppe, hvor man erfaringsudveksler og inspirerer hinanden. Vi har altid afsæt i en konkret tema, eksempelvis: Ledelse i 'krigstid', Effektive ledergrupper, Kommunikation under forandringer, At skabe følgeskab. Der afholdes 6 møder a 3 timer i løbet af året for en pris af 10.000 kr. eks. moms. Netværksgruppen faciliteres af Susanne Teglkamp.

Kontakt mig på tlf.: 2160 2999 eller på mail ste@teglkamp.dk hvis du vil høre mere

 

Walk & Talk - Sparringsmøde til fods

NYT: Walk & Talk
Sparring og refleksioner til fods!


Der er mange fordele ved at henlægge et sparringsmøde møde til det fri:

  • Man samtaler og reflekterer så dejligt, når man går. Der er plads til pauser og eftertænksomhed.
  • Tankerne har en tendens til at blive større og mere frie under åben himmel.
  • At vi så også får rejst os fra stolen og får rørt os lidt er bare en positiv sideeffekt!

Læs mere

Sparringsforløb for ny leder

 

Sparrings- og udviklingsforløb for nyudnævnte ledere

Har du lige ansat eller udnævnt en ny medarbejder til første lederstilling i karrieren?

Så kan du hjælpe din nye leder godt på vej i den nye lederrolle gennem et individualiseret sparringsforløb.


Læs mere

Karriereudvikling Karriererådgivning - hvor skal du hen og hvordan kommer du derhen?
Vil du gerne skifte job? Vil du gerne blive mere klar på, hvad du vil med din karriere? Så kan det være en god idé at sparre med en person, som ikke er en del af din hverdag. Teglkamp & Co. tilbyder karriererådgivning på timebasis eller et på forhånd tilrettelagt forløb på i alt 5 timer.
Læs mere

Sparring mentor coach Få en personlig sparrings- og udviklingspartner
Forandringer, ny organisation, nye ledelseskollegaer, nye opgaver! Hvem deler du dine tanker, dine bekymringer, dine udfordringer med?
Som leder sidder man ofte meget alene. Selvom man kan dele meget med sine kollegaer og sin chef, vil der ofte være et behov for at sparre med en person, som ikke er en del af organisationen og på den måde ikke har forudfattede meninger eller præferencer for bestemte løsninger.
Læs om Teglkamp & Cos sparrings forløb
Susanne Teglkamp Intelligent humørfyldt ledersparring!

Ledersparring handler om at have nogle at tale højt med, at udvikle sammen med, at blive inspireret af, at blive afklaret sammen med, nogen der udfordrer og giver flere perspektiver.

En ægte sparringspartner har ikke forudfattede meninger eller præferencer for bestemte løsninger, men stiller sig til rådighed for dig uden anden dagsorden end at bistå dig i din ledergerning.
Læs mere

I den gode ledelses tjeneste

I den gode ledelses tjeneste
Den 11. december udkom Susanne Teglkamps nye bog:
I den gode ledelses tjeneste


Bogen er skrevet til ledere og af ledere. Sammen med 23 ledere og konsulenter udfolder Susanne Teglkamp mange forskellige sider og udfordringer omkring ledelse.


DBC anmelder bogen i en lektørudtalelses og skriver bl.a.:
"Her får læseren et let tilgængeligt overblik over de emner inden for ledelse, der er mest oppe i tiden. Det er en velskrevet og lettilgængelig samling af inspirerende artikler om vigtige ledelsesmæssige emner."
Læs hele anmeldelsen her

Se indhold her

Køb bogen herNår lederen ansætter - 1 dags kursus for ledere
Vi har tilrettelagt et program, du som leder vil have glæde af, hvad enten du selv vil køre rekrutteringen eller du vil overlade den til interne eller eksterne konsulenter.
Læs om kurset her

Få en personlig sparrings- og udviklingspartner
Hvem deler du dine tanker, dine bekymringer og dine udfordringer med? Selvom man har gode kollegaer og chefer, så vil man som leder ofte have behov for sparre med en udenforstående person - en som ikke har forudfattede meninger eller præferencer for bestemte løsninger.
Læs om Teglkamp & Cos sparrings forløb

Er du i topform til jobsamtalen - Få pudset formen af!
Det er lykkedes, du er kommet gennem nåleøjet og skal til jobsamtalen. Få pudset formen af inden, du går til den afgørende samtale.
Teglkamp & Co. tilbyder at få dig i topform, inden du går til samtalen.
Læs mere

Nyhedsbrev

 

Teglkamp & Co. Rosenvænget 16 3400 Hillerød tlf. 4822 1141 info@teglkamp.dk