Teglkamp & Co.


Teglkamp & Co. - fordi vi har været der selv!


Hvis din chef er en idiot – hvad er du så?
- Og andre provokerende og inspirerende oplæg

Inspirerende og provokerende oplæg Tag ikke fejl af de lidt provokerende titler. Det er skam dybt seriøst og med et lille tvist, der skal til for at skubbe lidt til os og få os til at reflektere og gøre noget andet end vi plejer.

Susanne Teglkamp vil dele ud af sine egne personlige erfaringer og viden fra sin karriere som leder, ledelsesrådgiver og karrierecoach. Hun vil inddrage jer i en dialog, fælles refleksion og erfaringsudveksling.


Lige nu udbydes nedenstående oplæg. Flere er på tegnebrættet.

Hvis din chef er en idiot – hvad er du så?
Prøv at google ’min chef er' og så foreslår Google som det første: ’idiot’. Måske er der noget om snakken – og hvad gør man så? Kan du måske være medskyldig i at din chef er en idiot? Og hvis du ikke er medskyldig er du så offer? Hvad kan du gøre for at afgrænse dig?
Disse spørgsmål og en række andre vil der blive introduceret og diskuteret under dette temamøde.

Ville der overhovedet ske noget, hvis I nedlagde ledergruppen?
Et relevant spørgsmål, som jeres medarbejdere formentlig vil have en holdning til. Men I bør også selv forholde jer til og kunne svare meget klart på, hvorfor I sidder i ledergruppen og hvilken forskel det gør for virksomheden. Spilder I i virkeligheden jeres egen og hinandens tid? På hvilken led kan I og skal I gøre en forskel?
Disse spørgsmål og en række andre vil der blive introduceret og diskuteret under dette temamøde.

Er vigtigheden af trivsel på arbejdspladsen opreklameret?
Hvis du er i tvivl om trivsel er opreklameret, så kig på jeres sygefraværsstatistik, på jeres resultater og tal med jeres medarbejdere! Og så er du ikke i tvivl om at trivsel betyder rigtig meget. Trivslen kommer ikke med en frugtordning eller størrelsen på julegaven. Den største årsag til trivsel og mistrivsel på arbejdspladsen skal findes hos lederne. Så hvordan bedriver man trivselsfremmende ledelse?
Dette spørgsmål og en række andre vil der blive introduceret og diskuteret under dette temamøde.

Pris:
1 times oplæg og diskussion 8.000 kr. ekskl. moms.
2 timers oplæg og diskussion 12.000 kr. ekskl. moms.
Hertil kommer transport. Tillæg til oplæg, som afholdes udenfor Sjælland.

Kontakt Susanne Teglkamp på: mail: ste@teglkamp.dk eller mobil 2160 2999

BusinessSusanne142112.tifOm Susanne Teglkamp
Susanne Teglkamp er selvstændig konsulent og ledelsesrådgiver. Hun er uddannet jurist og reserveofficer med rang af oberstløjtnant. Hun har taget flere lederuddannelser senest Executive Board Programme på INSEAD. Hun har siddet i flere bestyrelser, b.la. i Tænketanken Atlantsammenslutningen. Derudover er hun ekstern censor i faget ledelse på Forsvarsakademiet.

Susanne Teglkamp har tung ledelsesmæssig erfaring og har bl.a. været kommunaldirektør, HR-direktør i to forskellige it-virksomheder og udviklingschef. Hun er aktiv debattør og skribent omkring ledelse og har udgivet flere ledelsesbøger. Læs mere på www.teglkamp.dk

 

Teglkamp & Co. Rosenvænget 16 3400 Hillerød tlf. 2160 2999 info@teglkamp.dk