Fusioner og forandringsledelse i praksis

Oktober 2016 udkom Susanne Teglkamps bog: Fusioner og forandringsledelse i praksis. Og du kan allerede købe bogen direkte hos forfatteren nu.

Bogen tager afsæt i fusioner og forandringsledelse, som det opleves ude i virkelighedens verden. Flere end 200 har på forskellig vis bidraget til bogen. Hvert kapitel afsluttes med konkrete anbefalinger.

Du kan eksempelvis læs om:
- Hemmeligholdelsesfasen
- Due Diligence
- Udpegning af topchefen
- Virksomhedskulturen som medspiller og modspiller
- Konsekvenser for medarbejderne

Bogen giver inspiration til at arbejde fusioner og med større forandringsprocesser.

Bestil bogen her

 

 

Fusioner og Forandringsledelse i praksis

 

 

 

 

 


Bestil bogen her

Mere om bogen

Fusioner og forandringsledelse i praksis tager afsæt i fusioner men handler dybest set om ledelse og ikke mindst forandringsledelse. Når afsættet er fusioner, er det fordi, det er hér, man får skilt fårene fra bukkene. Det er hér, man kan se, hvad lederne er værd. Fusioner er den ultimative form for forandringsledelse. Man får brug for hele paletten af ledelseskompetencer og ledelsesgreb. Formålet med bogen er at hjælpe ledere til at øge succesraten både for fusioner og for større organisationsforandringer.

Fusioner og forandringsledelse i praksis tager afsæt i fusioner og forandringsledelse, som det opleves ud i virkelighedens verden. Flere end 200 har på forskellig vis bidraget til denne bog. Du kan bl.a. møde Viceordførende direktør i Jyske Bank Sven Blomberg, Administrerende direktør i Sjællandske Medier A/S Torben Dalby Larsen, Administrerende direktør i KLAR Forsyning Line Hollesen og Kommunaldirektør i Greve Kommune Claus Thykjær. Og det er heldigvis ikke kunne alle succeserne, de deler med os. De fortæller også om udfordringerne, hvad der var svært og hvad der ikke helt lykkedes i første omgang.

Fusioner og forandringsledelse i praksis tager dig med gennem de forskellige faser i fusionen, fra tanken opstår til planlægning af fusionen. Fra den dag man kan gå ud og annoncere fusionen, gennem den første tid derefter og under det lange seje træk med at eksekvere det, der var hele ideen bag fusionen.

Læs forordet af Lars Sander Matjeka her

Jesper Rønnow Simonsen har anmeldt bogen. Læs anmelelsen

Hent forlagets pressemeddelelse her

 

Flere bøger af Susanne Teglkamp

Ledergruppen i udvikling Ledergruppen - det dynamiske omdrejningspunktI den gode ledelses tjeneste

Læs mere og bestil bøgerne her

 

Teglkamp & Co. Rosenvænget 16 3400 Hillerød tlf. 4822 1141 info@teglkamp.dk