Ydelser Inspiration Om os Forsiden

Det siger kunderne Det siger kunderne ....

Om arbejdet med ledergruppen:

"De resultater, vi har opnået i den tid, jeg har ledet Nordisk Ministerråd havde ikke være muligt uden en velfungerende ledergruppe. Susanne Teglkamp har med sine bidrag været højt værdsat i forhold til ledergruppen."

Dagfinn Høybråten, tidligere generalsekretær i Nordisk Ministerråd, nu generalsekretær i Kirkens Nødhjælp i Norge

”Jeg værdsætter den viden, entusiasme og kommitment, som jeg altid møder, når jeg arbejder sammen med Susanne. Hun har bistået os på mange forskellige ledelseskurser og seminarer.  Hun er altid – og jeg mener altid – velforberedt med originale perspektiver på de temaer, der arbejdes med."

Pernille Ingildsen, som tidligere driftschef ved Køge forsyning, nu senior projektchef ved Kalundborg Forsyning.

Om ledelsesrådgivning og sparring:

Jeg har gennem en årrække brugt Susanne som sparrings- og samtalepartner omkring ledelse og forretningsudvikling af mit firma. Jeg går ikke kun fra et møde med hovedet fuldt af ideer, men også med nogle meget konkrete ting, som jeg efterfølgende kan eksekvere direkte på. 

Henrik Balslev, CEO and founder of Systems Engineering A/S


”Susanne Teglkamp er en ualmindelig dygtig ledelsesrådgiver. Hun kan som ingen anden stille skarpt på konkrete udfordringer i ledelsesopgaven og ikke mindst på gangbare løsninger. Dette gælder på i forhold til strategi, drift og forandringsledelse."

Judi Olsen, som sekretariatschef i Fibromyalgiforeningen.

"Susanne Teglkamp hjalp mig trygt og godt igennem mit første lederjob. Hun gav mig god, konkret og konstruktiv vejledning, som kunne bruges direkte i ledergerningen. Jeg ville ikke være kommet så godt fra start i jobbet, hvis det ikke havde været for Susannes kyndige hjælp."

Hannah Holm Olsen, centerchef i Patent- og Varemærkestyrelsen.


Om karriererådgivning:

”Hvis du har brug for professional sparring omkring din karriere, er Susanne Teglkamp et rigtig godt bud. Foruden at være nærværende og omsorgsfuld i sin coaching, trækker Susanne på sin brede vifte af erfaring fra både det offentlige og private erhvervsliv. Det endte for mit vedkommende ud i jobs, jeg ikke havde troet, jeg var egnet til – og inden for et halvt år et nyt job! Tak, Susanne!”

Jacob Dræby, IT-business Consultant (Organizational Change Management) i Novo Nordisk.

Om inspiration:

“Susanne er fast skribent I Erhverv Nordsjælland, som Frederiksborg Amts Avis udgiver. Her giver hun gode råd inden for karriere- og ledelsesspørgsmål. Det er altid en fornøjelse at læse hendes indlæg. Susanne ejer den sjældne evne at kunne inspirere andre mennesker til netop at få tænkt efter en ekstra gang.”

Palle Høj, Chefredaktør ved Frederiksborg Amts Avis

 

Teglkamp & Co. Rosenvænget 16 3400 Hillerød tlf. 2160 2999 info@teglkamp.dk